Här presenteras våra pålitliga kvarnar och maceratorer. De är samtliga av högsta kvalitet och utlovar hög driftsäkerhet samt livslängd. Vänligen besök produktsidan för mer information än vad som visas nedan.

Muffin Monster Kvarnar 

Vi tillhandahåller avloppskvarnar från JWC (Sulzer) med varumärket Muffin Monster, utformade för olika ändamål. Med 10K Muffin Monster får du en kostnadseffektiv lösning, som hanterar fasta partiklar i slam och andra VA-applikationer. 10K Muffin Monster passar särskilt bra i begränsade utrymmen, samtidigt som den levererar tillräckligt med kraft för att kunna skydda utrustning nedströms.

 

Väljer du istället den större kvarnen 30K Muffin Monster, hanteras svårhanterliga partiklar även i högre flöden. Det här är en kvarn som upprepade gånger bevisat sin kapacitet och effektivitet med olika problemapplikationer runt om i världen.

 

Sist, men inte minst, hittar du här kraftfulla 40K Muffin Monster, för både våta och torra malningsapplikationer. Typiska applikationer är större VA-system. Men den passar även bra för t.ex. fisk- och köttbearbetning, papper och massa och återvinningsanläggningar.

Maceratorer från Allweiler 

 

Med en macerator sönderdelas fasta partiklar i avloppsvatten, slam och andra vätskor för att öka pumpbarheten. Genom att slammet finfördelas blir rötningen i en rötkammare effektivare. Vi tillhandahåller maceratorer från Allweiler i olika utföranden. Maceratorerna har ett skärhjul med utbytbara, mycket slitstarka skärskivor.

30004-removable-cartridge
Klicka här för att läsa mer om Muffin Monster
Maceratorn finfördelar slamet och gör så att rötningen i rötkammaren blir effektivare.
Klicka här för att läsa mer om maceratorer

Vi hjälper dig med kvarnar och maceratorer 

Vi har mer än 50 års erfarenhet av branschen.
Självklart kommer vi att hjälpa dig med förebyggande underhåll och eventuella reparationer. Våra utbildade tekniker utför service med originaldelar direkt från leverantören. Vilket innebär att er produkt kommer att fortsätta fungera som den ska under hela sin livslängd.

 

Skulle du ha några frågor om våra produkter, eller vill ha en offert, är du välkommen att höra av dig!