Varisco

Varisco har ända sedan starten 1932, framställt och utvecklat en lång rad högkvalitativa pumpar för olika områden inom industrin. Varisco-erbjudandet omfattar både produkter färdiga för användning och även konsultativa tekniska lösningar. Därför har Varisco stor erfarenhet av de mest komplicerade applikationerna hos en stor mängd olika industrier. 

Varisco – en del av Atlas Copco-koncernen 

Företaget grundades 1932 och är nu en del av den globala Atlas Copco-koncernen och är känt världen över som ett högkvalitativt varumärke inom industripumpar.

Variscos stora utbud av pumpar gör det möjligt att tillmötesgå även komplicerade önskemål från kunder inom olika industrisektorer. Varisco lägger alltid stor vikt vid att kunna erbjuda sina kunder de bästa tekniska lösningarna för just din specifika applikation. Detta säkerställer pålitliga och välanpassade kundlösningar – och har bidragit till att göra Variscos industripumpar till ett välkänt och välrenommerat varumärke inom industrin idag. 

Pumpar från Varisco

Vi på Torell Pump erbjuder högkvalitativa och pålitliga kugghjulspumpar från Varisco, med hög verkningsgrad och pålitlig pumpkapacitet. 

Behöver ni mer information om Variscos sortiment av pumpar, eller har ni frågor kring vårt sortiment av industripumpar på Torell Pump? Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper er gärna vidare! 

Kugghjulspump

kugghjulspump-saxmag-v