Rensgaller för mekanisk rening

Har ni behov av specialanpassade rensgaller för mekanisk vattenrengöring? Vi på Torell Pump erbjuder ett uppdaterat och högkvalitativt sortiment för olika typer och storlekar av industrier samt rensningskanaler. Vad sägs om trumsilar från Passavant-Geiger, eller kanske rensgaller för både grov och finare silning? Hos oss får du specialanpassade produkter efter hur just dina behov och er verksamhet ser ut. Vi kan anpassa allt från storlekar på maskorna i rensgallret, till anpassning av passiva intag.

 

För effektiv mekanisk vattenrening och vattenrengöring… 

… erbjuder vi bland annat:

  • Geiger Multidisc®  – silen som installeras ovanför vattenflödet i inloppskammaren. Avlägsnar effektivt det utsilade skräpet genom transport med sprayvattenfunktion. Här kan du läsa mer om Geiger Multidisc®
  • Specialanpassade bandsilar från Passavant-Geiger® – högkvalitativ bandsil för effektiv vattenrengöring till rå- och intagsvatten.
  •  Channel Monster JVC  – en av de marknadsledande avloppskvarnarna för mekanisk vattenbehandling. Denna avloppskvarn klarar höga flöden och fungerar som substitut för exempelvis rensgaller.

 

Över 50 års erfarenhet av vattenrengöring

Vi på Torell Pump har sedan 1962 levererat högkvalitativa lösningar inom flödesteknik så som vattenrening och vattenrengöring. Vi satsar på trygghet och kontinuitet – vi arbetar fortfarande med samma leverantörer som vi gjort sedan starten för mer än 50 år sedan – samtidigt som vi ständigt håller oss uppdaterade med branschens utveckling. Med oss vet du alltid vad du får.

 

Vi erbjuder självklart även service och rådgivning – har du allmänna frågor eller specifika offert-förfrågningar är du alltid välkommen att ta kontakt! Behöver du reservdelar eller service av dina vattenrengörings-installationer löser vi självklart det också. Varmt välkommen att ta kontakt med oss på Torell Pump!