Skip to content

Reservdelar till pumpar

Reservdelar till våra pumpar, pumpstationer och rensgaller

Torell Pump tillhandahåller självklart reservdelar till alla våra fabrikat av pumpar och annan typ av vattenreningsutrustning. Reservdelarna är alltid original för att din produkt ska hålla samma goda kvalitet som när den var ny.

Lager med reservdelar till pummpar

Med ett stort lager av både reservdelar och kompletta pumpar erbjuder vi våra kunder en stor trygghet genom en hög tillgänglighet och snabba leveranser. Det ser vi förebygger och åtgärdar dyra, oförutsedda driftstopp.

Offertförfrågan

Lager

Lager av reserdelar till flera olika pumptyper

Vi har ett lager där vi tillhandhåller reservdelar till bland annat excenterskruvpumpar, centrifugalpumpar, slangpumpar, skruvpumpar och snäckpumpar. Lagret består således av mekaniska tätningar, statorer, rotorer, lager, packningar, tätningar och övriga slitdelar. Vi har också dessa delar i flera olika material t ex. Perbunan, viton, naturgummi, rostfritt stål, duktil eller brons.

Rätt reservdel till pumpen gör skillnad

Med mer än 60 års erfarenhet i bagaget kan vi våra produkter och med orginalreservdelar från oss kan livstiden för era maskiner förlängas. Med vårt stora lager av reservdelar till pumpar kan vi säkerställa att du får rätt produkt i rätt tid.

Om ni har några frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta oss på reservdelar så ser vill till att ni snabbt och smidigt får det ni behöver.

Kontakta oss

Originaldelar

Originalreservdelar till våra pumpar

Vi erbjuder våra kunder originalreservdelar från alla våra varumärken. Originaldelar är inte endast viktigt för att bibehålla garantin, utan säkerhetsställer pumpens kvalité genom rätt materialegenskaper och passform som optimerar pumpens ekonomiska livscykel och driftsäkerhet.

Vid förfrågan: Vänligen uppge pumptyp, motor och dess unika serienummer.
Denna information finner ni på pumpens typskylt.

Vill du ha de senaste produkt nyheterna och erbjudanden?