Pumpar

Är ni ute efter dränkbara pumpar, centrifugalpumpar eller någon typ av slangpump från Allweiler?

Hos oss på Torell Pump hittar du ett stort utbud av pumpar för olika ändamål inom industrin, allt från högpresterande pumpar från Allweiler som används flitigt inom bland annat VA-branschen, till snäckpumpar ideala som komplement till bland annat pumpstationer. Alla våra pumpar – från dränkbara pumpar till kolvpumpar eller centrifugalpumpar – är från ledande fabrikat och leverantörer, så att du alltid kan känna trygghet i att lätt och smidigt kunna hitta reservdelar och garanterade servicemöjligheter.

 

Dränkbara pumpar, högtryckpumpar eller kanske centrifugalpumpar?

Vi strävar efter att ha ett så brett och högkvalitativt utbud av pumpar som möjligt. Genom oss kan du investera i bland annat:

·      Driftsäkra dränkbara (nedsänkbara) pumpar (kallas även för djupbrunnspumpar) från Pleuger. Dessa dränkbara pumpar finns både att få som standardkonfigurerad enhet, och i skräddarsytt format för att klara extra svåra driftmiljöer. Exempel på användningsområden är som bland annat gruvpump, djupbrunnspump, boosterpump och översvämningspump.  Här kan du läsa mer om våra dränkbara pumpar.

·      Centrifugalpumpar i olika modeller, bland annat horisontella, in-line, vertikala, från Allweiler och FTI. Ideala för transport av vatten och annan vätska, inom både VA- och industri-branschen. Läs mer om centrifugalpumpar här.

·      Kolvpumpar/högtryckspumpar från Uraca – högkvalitativa högtryckspumpar med kapacitet för tryck upp till 3000 bar. Högpresterande i rengöringsapplikationer och även ideala till smörjning av lager, m.m. Här hittar du mer information om våra kolvpumpar. 

 

På Torell Pump erbjuder vi förstås service, rådgivning och installation av pumparna. Vi har erfarenhet av att leverera både flödesteknik och specialistkunskap – och arbetar fortfarande med samma leverantörer som vi gjort sedan starten för mer än 50 år sedan. Detta ger en ovärderlig grundtrygghet både vad gäller vårt engagemang och service, men även för dig som kund: med oss vet du alltid vad du får.

Vi på Torell Pump bistår dig gärna med både service och rådgivning, samt ett stort urval av reservdelar till era pumpar.

Varmt välkommen att ta kontakt med oss på Torell Pump!