Vi tillhandahåller flera olika lösningar för pumpstationer.
Till exempel kompletta pumpstationer eller avloppskvarnar utvecklade för att så effektivt och pålitligt som möjligt, strimla fasta partiklar och samtidigt skydda utrustningen. I vårt utbud hittar du pumpstationer och avloppskvarnar från de världsledande tillverkarna Strate och JWC.

 

Pumpstationslösningar från Torell Pump

·      Pumpstation med separationskärl för fasta partiklar

·      Kvarnar som maler ner fasta partiklar

·      Pumpar med hög effektivitet och dirftsäkerhet

 

Pumpstation av hög kvalitet från Strate

Strate har i över 60 år arbetat med att lösa problem inom VA-branschen. Deras största framgång är pumpstationen AWALIFT som sålts i över 30 000 enheter. Tack vare kombinationen av en centrifugalpump och ett separationskärl för fasta partiklar och trasor etc. erbjuder det en användarvänlig och ekonomisk hållbar lösning. En AWALIFT pumpstation kan ersätta flera pumpstationer med dränkbara pumpar i ett ledningsnät och installation i gammal pumpsump är möjligt.

 

Då centrifugalpumpen i en Strate pumpstation endast pumpar avloppsvatten fritt från partiklar har den optimalt skydd mot kloggning, nötning och andra oförutsedda stopp. Detta resulterar i en ekonomisk drift med underhåll-och serviskostnader reducerade till ett minimum. Ett slutet system likt Strate medför också en torr och luktfri miljö.

 

Innovativ teknologi från JWC

JWC (Sulzer) erbjuder avloppskvarnar med varumärkena Channel Monster och Muffin Monster, där den sistnämnda finns i tre olika utföranden. Channel Monster lämpar sig utmärkt för pumpstationer och vattenintag och är en högpresterande, kostnadseffektiv lösning. Denna kvarn klarar av höga flöden, samtidigt som den effektivt strimlar ner alla fasta partiklar och skyddar utrustningen nerströms från stora partiklar.

 

Med Muffin Monster avloppskvarnar skyddas pumpen och övrig utrustning genom att den maler ner fasta partiklar i avloppsvattnet. Söker du en avloppskvarn för applikationer i pumpstationer, slamhantering, intag och fängelser, är Muffin Monster ett utmärkt val.

 

Fråga oss om pumpstationer

Vi har mer än 50 års erfarenhet av branschen.

Självklart kommer vi att hjälpa dig med förebyggande underhåll och eventuella reparationer. Våra utbildade tekniker utför service med originaldelar direkt från leverantören. Vilket innebär att er produkt kommer att fortsätta fungera som den ska under hela sin livslängd.

Har du några frågor om våra pumpstationer, eller vill ha en offert? Då ska du genast höra av dig till oss!