Pumpar och applikationer för pappers- och massaindustrin

Ledande varumärken | Trygg återförsäljare | Lång erfarenhet

I Torell Pumps sortiment kan ni hitta allt från rensgaller till processpumpar som är speciellt anpassade för de vätskor och medier som finns på just ert pappersbruk. Vi arbetar med ledande leverantörer som har en lång och gedigen erfarenhet av pappersbruk runt om i hela världen. Hos oss finner ni bland annat etablerade Allweiler och dess Excenterskruvpump, som är högpresterande både med massa och slam så väl som med vätskor inom papper- och massaindustrin.

Det får du med oss

Personlig
service

Med vår hjälp får du rätt pump och rätt produkt till din applikation.

Brett
sortiment

Vårt gedigna sortiment sträcker sig från första rensgallret till sista utloppet.

Ledande
varumärken

Ta del av högkvalitativa, ledande varumärken som Allweiler, Spaans, Uraca, Strate och Köster.

Produkter

Varumärken
Produktkategori

Slussluckor & Sättluckor

Rensgaller

Excenterskruvpump

Ytluftare

Blåsmaskiner

Fatpump

Passiva intag – Johnson Screen

Slangpump

Skruvpump

Kolvpump

Centrifugalpumpar

Silutrustning

Stort sortiment för reningsverket och papperstillverkningen

Hos Torell Pump erbjuds ni ett stort produktsortiment för olika användningsområden, på både reningsverket och inom papperstillverkningen. Vi har en bred kompetens och kontinuerlig service. Hos oss får du hjälp att hitta rätt pump och produkt för just er verksamhet inom pappersindustrin. I vårt sortiment ingår alltid högkvalitativa och välrenommerade varumärken: b.la Allweiler, IMO och Howden.

Oavsett hur era applikationer ser ut, och oavsett om vätskorna som hanteras är, slitande, tunnflytande eller trögflytande – så har vi på Torell Pump lösningen för er. I vårt sortiment hittar du även produkter som täcker upp alla behov inom området vattenrening och vattenintag.