Skip to content

Pleuger

Pleugers nedsänkbara (dränkbara) pumpar även kallade djupbrunnspumpar, används världen över av företag inom dricksvatten, olje- och gasindustrin och gruvindustri. Pumparna har ett globalt rykte som mycket pålitliga och hållbara, med effektiv drift och hög prestanda. Pumparna är designade för att vara underhållsfria och är vanligtvis kopplade med vattenfyllda motorer som standard, eller oljefyllda motorer för speciella tillämpningar.

Utöver standardkonfigurationen erbjuder Pleuger också skräddarsydda pumpar för att säkerhetsställa högsta nivå av driftsäkerhet och prestanda i alla applikationer – även för de tuffaste miljöerna. Finns i flera olika material, från gjutjärn, brons och NiAIBz, till rostfritt stål och super duplex.

Som tillverkare av världsklassiga dränkbara motorer, är varje enhet designad, framtagen och tillverkad enligt högsta standard och effektivitet, korrosionsskydd och utökad effekt. Våra en- och flerstegs centrifugalpumpar används antingen vattenfyllda motorer som standard eller oljefyllda motorer vid förfrågan. Motorstorlekar är tillgängliga från 4” till 50”.

Vill du ha de senaste produkt nyheterna och erbjudanden?